През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре (четвъртък) отново ще

...
През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре (четвъртък) отново ще
Коментари Харесай

Жеги и слънце в четвъртък, живакът ще удари...

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. Утре (четвъртък) отново ще е слънчево, след обяд - и горещо. След пладне ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. 

Ще духа слаб, в Източна България - сдържан, вятър от североизток. Максималните температури ще са сред 32 и 37 градуса, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), съобщи Блиц.

По  Черноморието  ще е слънчево, към и след обяд - с незначителна облачност. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: сред 28 и 31 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над  планините  ще е слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи - северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24, на 2000 метра - към 16 градуса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР